Μοντέρνα κοσμήματα του 2013

Πολλά αρσενικά δεν έχουν ακόμη εκπαιδευτεί σχετικά με τον κόσμο των ανδρικών αξεσουάρ. Αν τα Χειροποίητα Σκουλαρίκια δεν έχουν φορέσει ποτέ κοσμήματα, είναι δύσκολο να το συνηθίσεις να φτιάχνεις. Τα ανδρικά κοσμήματα έχουν φτάσει πολύ καλά την τελευταία δεκαετία. Τα κοσμήματα σχεδιάζουν πολύ πιο μοντέρνα και αρρενωπά από κάθε άλλη στιγμή. Μέταλλα όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας, το τιτάνιο και το ασήμι ανοίγουν όλες τις νέες έρευνες για τα ανδρικά κοσμήματα. Τα κοσμήματα μπορεί  Χειροποίητα Σκουλαρίκια να είναι ένα τεράστιο αξεσουάρ μόδας και να συμβολίζουν και λίγο. Μόλις αρχίσετε να φοράτε κοσμήματα, μπορείτε να μην σταματήσετε ποτέ.

Όταν αγοράζετε κοσμήματα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι λαχταράτε. Πριν πείτε ένα γεια στο κοσμηματοπωλείο, να είστε ικανοί να γνωρίζετε τις λέξεις που χρησιμοποιούν οι κοσμηματοπώλες. Συνήθως δεν είστε προσεκτικοί ο πωλητής θα αρπάξει μόνο εσείς θα αγοράσετε ένα δαχτυλίδι πριν το συνειδητοποιήσετε. Κατάλληλο μέγεθος ελαστικού και περίπου πριν κάνετε μια απόκτηση!

Αυτό το κόσμημα έχει κατασκευαστεί πριν από περισσότερους από 6 αιώνες. Το μεγαλείο για τον μποέμ γρανάτη είναι ότι χρησιμοποιείται κυρίως για κοσμήματα, οι γυναίκες άρχισαν να νιώθουν ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι αυτό το είδος κοσμήματος έχει εξαιρετικά σωματικά αποτελέσματα. Με άλλα λόγια, ίσως να σας βοηθήσει να έρθετε στην πραγματική θλίψη σας. Από τον 19ο αιώνα, το Bohemian Garnet Jewelry έχει αναπτύξει ξεχωριστή προσωπικότητα.

Μόλις ένα αγόρι θα μπορούσε να είναι στην ηλικία του Bar Mitzvah, είναι πραγματικά κατάλληλο να κληθεί στην Τορά για να απαγγείλει τις ευλογίες πριν και μετά την Τορά. Θα του ζητηθεί να φοράει Tallit (Σάλι προσευχής) και kippa (yarmulke ή skullcap) όταν πηγαίνει σχεδόν στο bima. Το Tallitot σήμερα εντάσσεται σε στυλ και χρώματα, πολύ περισσότερο απ’ ό,τι όταν μεγαλώνουμε. Τα πιο όμορφα σχέδια από το Ισραήλ σήμερα ζωντανεύουν από τον καλλιτέχνη Yair Emanuel. Έχει δημιουργήσει tallitot με θέματα όπως κάποτε το σχέδιο Etz Chayim ή “Tree of Life” καθώς και το tallitot με τον ορίζοντα της Ιερουσαλήμ ή δώδεκα φυλών και τα σύμβολά τους. Διατίθενται επίσης σε πολλά μεγέθη, μικρότερα για μικρούς άνδρες και φαρδύτερα για φαρδύ άνδρες. Η πλειοψηφία των tallitot είναι διαθέσιμα με αντίστοιχο kippot που συμπληρώνει τη φόρμα.

Εμείς, που δεχθήκαμε τον Ιησού ως Κύριο και Σωτήρα μας, έχουμε απεριόριστη δύναμη που μας έχει ήδη δοθεί μέσω της Αγίας Ενέργειας. Για αυτόν τον λόγο, χρειαζόμαστε το Jewish Shop στη δύναμή μας στις κοινότητές μας, όπου και αν βλέπουμε να μάχονται πράγματα που μπορεί να μην εγκρίνει ο Θεός. Το περιμένει από εμάς. Πύργος γάτας Μας έδωσε την ικανότητα. Μέσω των προσευχών μας, εξουσιοδοτούμε αυτή τη δύναμη. Ο Θεός, ο κυρίαρχος Βασιλιάς μας, μας έχει δώσει το δαχτυλίδι Του, με τον ίδιο τρόπο, και έχουμε την εξουσία Του. Το «δαχτυλίδι σηματοδότησης» είναι το όνομα του Υιού Του, Ιησού.

Μια μικρή τρύπα δεν πρέπει να είναι πρόβλημα, σωστά; Η κόλλα και ο σοβάς θα δουλέψουν! Οχι τόσο γρήγορα. Από τη στιγμή που ένα shofar έχει ένα βαθούλωμα ή ρωγμή σε αυτό, δεν θα πρέπει να επιδιορθωθεί — καθίσταται απαγορευμένο σε κοντινή απόσταση και η Judaica δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται σε μια συναγωγή στο Rosh Hashana ή στο Yom Kippur.

Τι προτείνει η κοσμηματοκάρτα σας; Λέει μια ιστορία για τα χειροποίητα κοσμήματά σας και επίσης; Αυτό κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά όταν αγοράζουν από εσάς; Αυτό είναι που διαχωρίζει τα κοσμήματά σας από τα κοσμήματα μαζικής αγοράς και συχνά παράγονται στο εξωτερικό από οποιαδήποτε ανιδιοτελή ομάδα εργαζομένων. Ενημερώστε τους πελάτες σας για εσάς, τον σχεδιαστή κοσμημάτων ακριβώς γιατί τα σχέδιά σας είναι ατομικά. Δημιουργήστε μια εμπειρία του πελάτη σας και η οικογένειά σας θα απολαύσει τον πελάτη σας να νιώθει καλά όταν αγοράζει από εσάς.

Μετά από έλεγχο και σε άλλα εβραϊκά καταστήματα, ενημερωθήκαμε ότι στην πραγματικότητα αυτός μπορεί να είναι ο ορισμός για τη λέξη σας benchers στο εβραϊκό λεξικό. Αυτό είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον σημείο που μας διδάσκει ένα ενδιαφέρον μάθημα. ανάλογα με την κουλτούρα του μωρού, η ίδια λέξη είναι συνήθως μια προσβολή 1 και ένα κομπλιμέντο πολύ περισσότερο. Εάν αποκαλείτε έναν Εβραίο “Bencher” σημαίνει κυριολεκτικά ότι είναι “ευλογητής”, αλλά εάν αποκαλείτε έναν μη Εβραίο “Bencher” θα θεωρηθεί ως προσβολή επειδή τον αποκαλούν τεμπέλη που κάθεται και δεν κάνει τίποτα. .